POSIFLEX XT-5315

POSIFLEX XT-5315
POSIFLEX XT-5315
POSIFLEX XT-5315
389 999,00 Ft+ÁFA

- Kiváló minőség megfizethető áron
- Fejlett PCAP Multitouch érintés érzékelő felület
- Kereskedelmi és vendéglátóipari alkalmazások teljeskörű kiszolgálására optimalizált hardver
- Megbízható működés
- Alacsony fogyasztás
- Ventilátormentes kialakítás
- Helytakarékos slim dizájn, állítható képernyő dőlésszög
- Perifériák csatlakoztatása egyszerűen megoldható a speciális port kivezetéseknek köszönhetően

KÖLTSÉGHATÉKONYAN AZ ÉLMEZŐNYBEN
A Posiflex PS-3415E POS terminál rendkívül kedvező áron nyújtja a középkategóriás eszközök teljesítményét és megbízhatóságát. Hogyan lehetséges ez? A Posiflex az iparági tapasztalatokat elemezve elhatározta, hogy létrehoz egy alacsony árkategóriába pozícionálható eszközt, amely nem szürkül bele a versenytársak mezőnyébe, hanem éppen ellenkezőleg tudásával és megbízhatóságával kiemelkedik azok közül.

ELVÁRHATÓ TELJESÍTMÉNY
A korábbi modellek tapasztalatain alapulva született meg a PS-3415 E jelzésű POS terminál, amely már egy négymagos alacsony fogyasztású Intel processzorral üzemel, amihez gyors rendszermemória és megnövelt SSD háttértár is párosul a készülék burkolata alatt.

 ELLENÁLLÓ ÉRINTÉS
A PS-3415E modell még érzékenyebb PCAP Multitouch érintőképernyővel van felszerelve, amely kopásálló és ellenáll az enyhébb fizikai behatásoknak is. Emellett képernyőfelülete IP65 csepp- és porálló kialakítással rendelkezik.

KAPCSOLATOT TEREMT
A PS-3415E POS terminál kommunikációs interfészek egész sorát vonultatja fel. A kereskedelemben és vendéglátásban gyakran használt eszközök gond nélkül csatlakoztathatóak az ipari terminálhoz az átgondolt interfész elrendezéséből adódóan.

 KARCSÚ ÉS HAJLÉKONY
A Posiflex nagy hangsúlyt fektet a megbízhatóságon és teljesítményen kívül POS termináljai fizikai kialakítására. A PS-3415E esetében is gondosan megtervezték a karcsú kellemes formavilágú készülékházat, amely a hardveren kívül a képernyő tetszőleges döntését lehetővé tevő mechanikai megoldást is magában rejti.

 MODERNEBB TECHNOLÓGIA
A PS-3415E a kereskedelem és vendéglátás világában, kis és nagy vállalkozásokban egyaránt megtalálja méltó helyét. A POS terminálok piacán elérhető megoldások között a modernebb érintőképernyős terminálok közé sorolható, könnyebb használata kiváló ár-érték arányú termékké teszi.