Új jelszó kérése

TOP termékek
Látogató számláló
0
0
1
1
5
7
4
Termék részletek


Sam4s NR-300 HASZNÁLT

Sam4s NR-300 HASZNÁLT
 • Sam4s NR-300 HASZNÁLT
 • Sam4s NR-300 HASZNÁLT
 • Sam4s NR-300 HASZNÁLT
50 000 Ft+ÁFA63500

HASZNÁLT TERMÉK, 3 hónap garanciával!

- kicsi és elegéns
- méretéhez képest rendkívül strapabíró
- kis és közepes forgalmú üzletek részére
- kasszafiók kezelés
- vonalkódolvasó kezelés

 

 

 • Meggyőződésünk, hogy a Sam4s NR-300-as modellje ideális megoldást jelent a kis és közepes forgalmú üzletek számára, mivel…
   

  STÍLUSOS

  Minden kereskedő számára fontos, hogy üzlete jó benyomást keltsen. Az elegáns, letisztult formavilágú, és a legkisebb alapterületű eladóhelyeken is jól használható NR-300 segíteni fogja ebben.
   

  MEGKÖNNYÍTI A KEZELÉSÉT

  Az NR-300 kezelése rendkívül rövid idő alatt elsajátítható. Ha mégis bizonytalan egy programozással kapcsolatos funkció használatában, a készülékkel bármikor kinyomtathatja kézikönyvünk megfelelő fejezetét, amely világosan elmagyarázza a teendőket.
   

  JÓL OLVASHATÓ, LAGÚNA - KÉK KIJELZŐKKEL VAN FELSZERELVE

  A Sam4s modellje sok régebbi pénztárgéppel szemben képes a magyar ABC összes betűjének a megjelenítésére. Élénk színű kijelzőire értékesítés közben az eladók munkáját segítő üzeneteket ír ki, amikor pedig éppen nem használja a készüléket, reklámszövegeket is futtathat rajtuk.
   

  GYORSAN AD BLOKKOKAT

  Az NR-300 egy nagy sebességű hőnyomtatóval készíti a nyugtákat, melyben a papír egyetlen mozdulattal cserélhető; csak bele kell tennie az új tekercset és már folytathatja is a munkát.
   

  ERGONOMIKUS KEZELŐFELÜLETTEL RENDELKEZIK

  A legújabb Sam4s pénztárgép billentyűzetkiosztása logikusan felépített és átlátható. A készülék „kristálygombjai” nem csak divatosak, tartósak is; az áttetsző műanyag tömbökbe épített feliratok sohasem kopnak le.
   

  HASZNÁLHATÓ VONALKÓDOLVASÓVAL

  A készülékkel egy szkenner csatlakoztatása után vonalkódok alapján is értékesítheti termékeit, a forgalmi adatait pedig egy USB-kulcs segítségével könnyedén elmentheti a pénztárgépről a számítógépére. Az NR-300 ráadásul szinte bármilyen kasszafiók irányítására alkalmas.

  Méretek: szélesség: 285 mm, mélység: 215 mm, magasság: 125 mm, súly: 1,40 kg

   

   

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.