POSIFLEX PS-3315E

POSIFLEX PS-3315E
POSIFLEX PS-3315E

POSIFLEX PS-3315E

KÖLTSÉGHATÉKONYAN AZ ÉLMEZŐNYBEN

A Posiflex PS-3315E POS terminál rendkívül kedvező áron nyútja a középkategóriás eszközök teljesítményét és megbízhatóságát. Hogyan lehetséges ez? A Posiflex az iparági tapasztalatokat elemezve elhatározta, hogy létrehoz egy alacsony árkategóriába pozicionálható eszközt, amely nem szürkül bele a versenytársak mezőnyébe, hanem éppen ellenkezőleg tudásával és megbízhatóságával kiemelkedik azok közül.

ELVÁRHATÓ TELJESÍTMÉNY

Az elődmodell PS-3315 továbbfejlesztett változataként született meg az E jelzésű utód, amely már egy négymagos alacsony fogyasztású Intel processzorral üzemel, amihez gyors rendszermemória és SSD háttértár is párosul a készülék burkolata alatt.

ELLENÁLLÓ ÉRINTÉS

A POS számítógép rezisztív ötpontos érintőképernyővel van felszerelve, amely ellenáll az enyhébb fizikai behatásoknak is. 

KAPCSOLATOT TEREMT

A PS-3315E POS terminál kommunikációs interfészek egész sorát vonultatja fel. A kereskedelemben és vendéglátásban gyakran használt eszközök gond nélkül csatlakoztathatóak az ipari terminálhoz az átgondolt interfész elrendezéséből adódóan.

KARCSÚ ÉS HAJLÉKONY

A Posiflex nagy hangsúlyt fektet a megbízhatóságon és teljesítményen kívül POS termináljai fizikai kialakítására. A PS-3315E esetében is gondosan megtervezték a karcsú kellemes formavilágú készülékházat, amely a hardveren kívül a képernyő tetszőleges döntését lehetővé tevő mechanikai megoldást is magában rejti.

MEGFIZETHETŐ EZERMESTER

A PS-3315E a kereskedelem és vendéglátás világában, kis és nagy vállalkozásokban egyaránt megtalálja méltó helyét. A belépő szintű POS terminálok piacán elérhető megoldások között egyértelműen az egyik legjobb választás ár-érték arány tekintetében.

 

- kitűnő ár/érték arány

- kereskedelmi és vendéglátóipari alkalmazások teljeskörű kiszolgálására optimalizált hardver

- megbízható működés

- alacsony fogyasztás

- ventilátormentes kialakítás

- helytakarékos slim dizájn, állítható képernyő dőlésszög

- perifériák csatlakoztatása egyszerűen megoldható a speciális port kivezetéseknek köszönhetően