Bixolon XD3-40DEK cimkenyomtató

 Bixolon XD3-40DEK cimkenyomtató
 Bixolon XD3-40DEK cimkenyomtató
Bixolon XD3-40DEK cimkenyomtató
64 999,00 Ft+ÁFA

A Bixolon XD3-40dK címke- és vonalkódnyomtató egyszerű és költséghatékony használatot biztosít gyors adatfeldolgozási és nyomtatási sebesség (127 mm/mp) mellett. Automatikusan felismeri a belehelyezett hőpapír méretét és egyaránt kezeli a tekercses és hajtogatott médiákat (fan-fold). A modellhez opcióként egyszerű és könnyen kezelhető címkeleválasztó is elérhető.

Kompakt kialakításával, az ipar legfontosabb jellemzőivel és versenyképes árával ideális a kiskereskedelem, a raktározás, a feldolgozóipar és a logisztika piacán. Különleges kialakításának köszönhetően egyszerűen beállítható, használható és „szerszámmentes” alkatrészcserével karbantartható, így maximalizálva az eszköz üzemidejét.

A Bixolon készülékeitől megszokottan a nyomtató áramfogyasztása kifejezetten alacsony, amit az is jelez, hogy megkapta az Energy Star minősítést, melyet az Amerikai Környezetvédelmi Hivatal használ az energiatakarékos műszaki eszközök megkülönböztetésére.

Az SLCS ™, a BPL-Z ™ és a BPL-E ™ programnyelvek automatikus felismerésével lehetőség nyílik a zökkenőmentes integrációra régi és új telepítések között, hiszen az XD3 szinte biztosan vezérelhető lesz a már meglévő programutasításokkal.   A készülék BarTender® és BIXOLON Label Artist-II ™ címketervező programmal is használható. A BIXOLON Label Artist-II ™ támogatja az adatbázisból nyomtatást is. A gyártó az XD3 sorozathoz Windows és Linux SDK-t biztosít az egyéni szoftver fejlesztőknek.

Ezt a mutatós és megbízható készüléket raktározással, szállítással, kereskedelemmel és egészségügyi szolgáltatásokkal foglalkozó cégek számára egyaránt ajánljuk.

 

Több mint 90 féle thermo és papír címkét forgalmazunk a készülékhez, ezek méreteiről és áráról érdeklődjön elérhetőségeinken!