MINDEO CR40-2D ujjszkenner

MINDEO CR40-2D ujjszkenner
MINDEO CR40-2D ujjszkenner
MINDEO CR40-2D ujjszkenner
65 999,00 Ft+ÁFA

A MINDEO CR40-2D kismértű, vezeték nélküli Bluetooth vonalkódolvasója, gyűrűs kialakításának köszönhetően, olyan beolvasásoknál nyújt segítséget, ahol a felhasználónak mindkét kezésre szüksége van a munkavégzés során. Tökéletes választás lehet raktárakban vagy olyan területeken, ahol a felhasználónak mobilnak kell lennie a beolvasások alkalmával. Az eszköz csatlakoztatható Bluertooth interfészén keresztül, számítógépekhez, táblagépekhez és mobil telefonokhoz is. Könnyedén szkenneli az általános 1D és 2D vonalkjódokat, offline állapotban pedig akár 3000 kódot is képes tárolni.

 

A könnyű, kisméretű, ergonómiai szempontból is átgondolt tervezésű MINDEO CR-40-2D könnyű használatot és rugalmasságot biztosít a mindennapi munkához. Hordozható, mobil, ujjra húzható kialakítása segíti a felhasználót abban, hogy helyváltoztatás közben is le tudjon olvasni kódokat, anélkül, hogy a vonalkódolvasót le kéne tennie vagy elhelyeznie bárhol a leolvasások között.

Képolvasó technológiájának köszönhetően, egy beépített kisméretű kamerával végzi a leolvasást, mellyel képes beszkennelni az összes általános 1D és 2D kódokat. Háromféle beolvasási szögének köszönhetően még gyorsabb leolvasásra képes, mint a lézersugárral olvasó szkennerek. Forgatható fejének köszönhetően jobb és bal kezes felhasználók is egyaránt kényelmesen haszálhatják.  Bluetooth kompatibilis, akár 30 méteres olvasási távolságra is képes és kompatibilis számítógépekkel, okostelfonokkal és táblagépekkel is.

A CR-40-es gyűrűs szkenner számos területen használható pl. raktárakban, szállítási- és logisztikai központokban valamint kiskereskedelmi területeken.