GINOP 3.2.2

Modern vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálsan!

Elindult a GINOP 3.2.2. informatikai pályázat, melynek keretein belül az alábbi szolgáltatásokra pályázhat:

  • KERESKEDELMI és BACK OFFICE RENDSZEREK: Egyedi cégre szabott értékesítést, készletgazdálkodást támogató rendszer bevezetése.
  • SZÁMÍTÓGÉPES RENDSZEREK ÉRTÉKESÍTÉSE, BÉRLÉSE: Kiválasztjuk és beszerezzük Önnek a legmegfelelőbb számítógépeket, monitorokat, nyomatókat. Telepítjük és beállítjuk úgy, ahogy Önnek szüksége van rá. Olyan garanciális szolgáltatásokat biztosítunk a gyártók segítségével, amivel minimalizálható a számítógép hibákból eredő problémák száma, időtartama.
  • HÁLÓZATÉPÍTÉS, RENDSZER ÜZEMELTETÉS: Ha a szoftver szolgáltatás mellett a hardver problémákkal sem akar foglalkozni, akkor nyugodtan bízza ránk a számítógépes hálózatának, rendszerének kiépítését és üzemeltetését. Olyan informatikai rendszereket, szabványokat használunk, amelynek segítségével a hibákat, rendszerleállásokat minimalizáljuk, kiküszöböljük. Biztonságos munkakörnyezetet biztosítunk, hogy a fogászata a legjobban működhessen.

A termékhez/szolgáltatásokhoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik!